True story

Väckarklockan ringer.

Är jag frisk?  Nej
Skedar jag med Johnny Depp?  Nej
Har jag fått frukost på sängen?  Nej
Står hela nobelstiftelsen bredvid sängen och vill ge mig pris för att gjort absolut ingenting?  Nej

Det är lungt, jag försöker igen. *Snooze*


Peace!




Diss

Okej, i mitt förra inlägg hade jag med följande ord:
World Wide Webb
barnporrsajter
atombomber
cannabis
cannabisplanta
marijanan
kurrupt
atomvapen
bomb
Dmitrij Medveded
Putin

Och med tanke på att samtliga ryska riksdagsmedlemmar dagligen google:ar på just dom här orden (ja, på svenska med) är det nu bevisat. Ryssland skiter fullständigt i vad jag skriver på min blogg.

Ni kan vänta er ett mms så fort jag börjat trean.


Peace!

Heureka!

Ryssland har fortfarande inte svarat på mina hot.
   Jag trodde att det skulle räcka med att lägga ut något provocerande på World Wide Webb för att få problem. Men min blogg och 1000 barnporrsajter visar motsatsen.
   Vad gör man om man vill att folk skall lyssna på en? Lätt, man fixar atombomber!

Tomatplantor och kannbis ser ganska lika ut. Har jag hört. Jag ska därför som treaprojekt korsa en tomatplanta med en kanabisplanta, för att sen säkrert odla och sälja marijanan till folk i skolan, för att sen ta pengarna till ett lagom kurrupt land som lyckats gömma sina atomvapen. Där köper jag en lagom stor bomb för att ta ut halva moskva (andra halvan kommer jag att behöva).
   När jag fått tag på bomben så skall jag åka ut till någonstans i mitten av atlanten slå ner en påle där jag sen ställer mig, och mms:ar bilder med mig och bomben under armen till Dmitrij Medveded (eller om det är Putin som styr egentligen. Ingen vet)

Btw så firar bloggen 1 årochtvådarsdag idag. Grattis!


Peace!


Dogge Doggelito

Som dom flesta i min bekantskapskrets redan vet, så hatar jag Dogge Doggelito. Inte hans personlighet, han verka skön, nej, jag hatar honom för att jag måste. För att alla andra stor hip-hoppare hatar honom (bara något jag utgår ifrån). Varför? För att han är världens mest sell-out hip-hoppare.
   Han sa idag (ja, han var i våran skola idag och snackade) att han hade gjort hundratals reklamjobb. Det är inte okej. en hip-hoppare står inte i tv och gör en varm chocklad som han sen refererar som en "förorts-oboy". Jag vet inte, men det känns som att använda dom orden på nationell tv görs av någon som vill ta död på sitt rykte som rapartist. Program som melodifestivalen, extra, extra och singing bee är inte heller okej.
   Han sa även idag att hans texter måste ha någon mening, och hur förklarar han då "bling, bling jul"?

Och den ökända reklamfilm:

Skulle du bara kalla dig artist så skulle du vara jättebra!


Peace!

Eller?

Jag skulle vilja komma ihåg allt jag glömt.


Peace!

Messa dig smal!

...är vad jag skulle ha skrivit om det här var ett aftobladetlöp. Tur att det inte är det.
 
Fysik är sjukt tråkigt. Något jag kom fram till idag när jag satt och pluggade. Men jag insåg också att det inte behöver vara så. Boston Tea Party är ett bevis på det.

Därför har jag räknat lite.

Om man äter ett 400 grams rör digistivekex, krävs det att man skriver 13 917 175,83 sms innan man gjort av med energin. Förutsett att du tar upp mobilen ur fickan mellan varje gång.

Hade jag velat haft ett liv, skulle jag ha skaffat mig det!


Peace!


Vasaloppet

Vasaloppet. Den mest ofeministiska tillställningen i Sverige!

För det första så får kvinnorna starta senare. Det finns en tjejvasa som inte bara är mycket kortare, utan även saknar wikipediasida! Vid målgången så får herrvinnaren 75 000 kr, medan den kvinnliga vinnaren får 50 000. Inte för att glömma det faktum att dom gjort loppet så sjukt tråkigt att man inte bara pallar se en målgång, och efter som det är herrarnas som är först, så är det den som folk ser.
   Kvinnor var inte ens tillåtna att delta - då man ansåg att det var för jobbigt för dom - innan 1981 sedan en kvinna, utklädd till man, blev upptäckt. Vasaloppet suger!

Detta är mitt bidrag till internationella kvinnodagens 100-års jubileum.

Grattis alla jordens kvinnor... för att ni är kvinnor?


Peace!

Ni trodde att jag hade glömt den!

Så är självklart inte fallet. Här är den igen!

[Det är här bilden av fiskpanetterna, potatisen och remoladsåsen skulle vara, men jag kan inte hitta den. Tills vidare så får ni gå tillbaka i tidigare inlägg och leta. Under tiden jobbar Antonm.blogg.se med att hitta den igen]


Peace!

RSS 2.0