Pimp my garderobsdörr

Efter succeer som "Pimp my room" och Gustavs "pimp my ride", "pimp my bike" samt "pimp my PC" kommer här Pimp my garderobsdörr! (på insidan)

Före:


Inte så roligt.

Men BAM BAM BAAAAAAM, EFTER:


MTV har hookat upp mig med some hooks.


Peace!

"You know what grinds my gears"

Det här är en känd "rolig" historia.

Det var en gång en man som åkte till USA. Där fick han jobb och när han skulle samtala med sin kvinnliga kollega så sa han de enda orden han kunde på engelska: 
- I love you.
Och hon svarade:
- I love you too.
Och då svarade han:
- I love you three.   

Det som då är lite tråkigt med den här historien (förutom poängen) är att det är väldigt mycket som är ologiskt.

Varför åker man till USA utan att kunna, i alla fall, lite av språket? HUr får man jobb om man bara kan tre ord engelska? "I love you" "Damn son! I like your style. You're hired!" Hur vet han liksom vad det betyder? Varför säger han "I love you" till sin kollega om han vet vad det betyder? Och hur kan han säga "three" om han bara kunde säga "I love you"?


Peace!

Ett brev till min lärare

Hej Lars!

Idag så åt jag ingen kvällsmat, då jag var upptagen med att plugga. Nej, inte bara därför. Jag åt inte heller någon kvällsmat för att jag har ont i magen. En konstant smärta, från all stress orsakad av skolan (dig). Nej, Lars, inte bara för stressen, det är även för, de stora mängder kaffe jag har druckit idag. Kaffe som jag druckit för att orka med att plugga flera timmar i sträck. 

Men känn ingen skuld, Lars, då jag mer än gärna åker till skolan på min lediga dag, och skriver ett 4-timmars fysik (dina 4-timmar=5 timmar), på min fritid, vilket inte behöver vara betygsgrundande. Jag missar ju bara en treafest.

Puss och kram!
/Din elev Anton

I morgon är det treadag (festför gymnasiets treor) men utklädnad. Temat är "P" - saker som börjar på "P". Jag skall vara Pluggis.

True story!


Peace!


RSS 2.0