"Ge bort dig själv i julklapp"

Ännu en artikel har gjorts gällande julstressen. Denna gång i form av en krönika i Gotlands Tidning. Den unga krönikören tar, på ett väldigt ooriginellt sätt, upp hur man istället bör njuta av att umgås med nära och kära, för att köpa en massa julklappar och laga en massa mat. HYCKLERI säger jag! Det krävs inte mycket tid för att räkna ut att hon högst troligt lika jiddrigt kommer att köpa julklappar för tusentals kronor, och äta julmat till dess att hon inte vill ha mer, plus lite till. Och hon kommer att tycka att det är en bra och njutbar jul, och det är inget fel på det!

På julen så ska det vara jobbigt. Man ska ha panik över att man inte hinner köpa julklappar, man ska bränna sönder en kastrull varje år, för att få fram någon hård knäck som ska förstöra farfars plomberingar och man ska bli osams över hur ljusslingan ska gå i granen. Och att tro att man på något sätt tro att man ska kunna ändra detta faktum genom en krönika i mitten på Gotlands Tidningar, känns för mig som hybris ända bort till Mariannelund.


Peace!

MUMMA!

Tro det eller ej med killen åkte dit för att försöka köpa sex.
Fejk eller äkta, ni får döma själva.


Peace!

Lika som, i botanisk mening, mångfröiga äkta frukter inom undergruppen saftiga frukter

Robert Downey och...
Ola Rapace


Peace!


mmmjsldts!

Den första mars så tänker jag åka till skåne och ringa 035123456 (inte AN:s akutlinje) och beställa en taxi från Hallands län över gränsen. När den väl kommer så ska jag stå där och säga att jag inte ville ha någon taxi.

Hur lyder barnramsan jag söker? nio ord.


Peace!

Drottningen av Rosenbad 4

Mona Salin har nu avgått som socialdemokraternas partiledare. Ett beslut som förmodligen beror på all kritik hon fått på grund av det dåliga valet. Och jag kan inte hjälpa att jämföra situationen med Kungarna av Tärnösand. Det är precis som när Rang lämnar huset av all mobbning, och alla pratar om hur bra och mycket bättre stämning det nu kommer att bli i gruppen. Varpå dom sen inser att det inte alls var Rang som gjorde att det blev dålig stämning och det till och med var ganska kul att ha honom i huset. Och jag svär Mona, när nästa val är genomfört kommer dom inse att det det inte bara var du och på sina bara knän be om ursäkt för allt.

Om du inte fattade något om Kungarna av Tärnösand eller Rang, then good for you, men jag fick iaf jämföra Socialdemokraterna med en dokusåpa på kanal 5.


Peace!

Lägesrapport #7

17:42 Jag kan välja (en sanning med modifikation) mellan att plugga biologi och att spela töntiga, värdelösa, tråkiga zombiespel på jesper.nu. Så jag återinför en gammal inläggsserie istället.


Peace!

Nytt kök

Ritningarna har kommit och det visar sig att kylskåpet kommer att vara två meter längre bort. Så om jag inom en framtid ser undernärd ut så vet ni varför.


Peace!

RSS 2.0