Muse-ik Höst 2011

"Oj, vad är det här för supermegaofdoområballa-blogg jag har surfat in på?" (Med larvig röst, då det är en imitation av dig). Lugn, bara lugn! Det är fortfarande min blogg. Lite annan design, då jag har ganska mycket fritid. Ett work in progress, så vi får se vad som händer i framtiden. Jag borde också säga att om ni inte ser den den nya supermegaofdoområballa-designen så har har ni antagligen min blogg i podcast-form eller så ska ni uppdatera sidan, men det tänker jag inte göra.

Anyhore. Tänkte dela med mig av vad som glider i mina öron denna säsong. Här kommer min Spotify-lista.

Hösten som tidigare för mig, förknippats med tung musik för att tysta ner ångesten som escalerar med varje löv som dunkar ner i backen, har i år blivit mer varierad. Jag har bland annat hittat tillbaka till indie pop-rocken. Kanske mycket på grund av mina gamla klasskompisar. Viktor Reutervik och Elias Friberg har med namnet Our Spear Time, utan att jag ens visste att de höll på med musik, skapat grym indie pop med tillräckligt hög kvalité att kunna spelas på P3. Nu finns de inte forstås inte på spottan men jag ger er här länk till både deras bandpage på fejjan samt myspeace-sida om du skulle vara en av de där fyra på jorden som inte har facebook.

På min spotify står istället Foster The People för indie'n. Tror stenhårt på att The Kooks nya album Junk of the Heart kommer att ge dem en till chans att ta över min pod. 

De elektroniska är fortfarande kvar i mitt liv, och lär vara kvar där tills döden skiljer oss åt. Mitt ständiga sökande efter allt tyngre dropp har landat i fingararna på en man med side-cut och rayban-fejks, Skrillex. Jag har tidigare haft svårt att erkänna detta, då dubstep-fansen är väldigt... egna. Men vad kan jag göra, jag älskar bara "waah waah" och "brrrrkaaah"-ljuden!

Inom en framtid så lär vi även få se lite mer dansmusik i form av av house-duon, Karlsson & Winnberg, på min lista. Christian Karlsson & Pontus Winnberg som står för 2/3 av DJ-projektet Miike Snow samt hittar til Brittan, Madonna och Kylie Minogue har slagit sig lösa och gör galet sköna remixar. Få vilka än finns på spotify.

Vad jag inte kommer att lyssna på i höst:
  • Dansband
  • Schlager
  • Gustavs åsikter om min blogg
Jag vill även tillägga min lista är långt från färdigställd och kommer uppdateras konstant.


Peace!

RSS 2.0