You're Welcomo

Alla dessa timmar, nej dagar, nej ÅR av sökande har äntligen givit resultat. Men som min gammelgammel mormor brukade säga; "Det bästa man kan göra för att hitta någonting är att sluta leta" Och mycket riktigt... på starsidan till min facebook har en ser jag hur en mycket avlägsen vän har postat en länk... jag klickar och upptäcker.......

....

TUTTAR PÅ YOUTUBE!!!




Dagens citat: "You're Welcomo"
                                     Bob Kelso


Peace!

Framtiden är här, för vi tog hit den... från framtiden

I en paus i Andreas Wijk-fanatismen...

"Vi har hittat en partikel som rör sig snabbare än ljuset!!" Är hur rubrikerna löd för typ tre månader, men till skillnad från ljuset är jag jävligt seg.

Antons fotnot: ljusets hastighet är den hastighet ljuset rör sig i (299 792 458 m/s) och alltså inte den tid som det tar för lampan att starta från dess att man tryckt på lysknappen, som en mycket ung och oerfaren liten Anton en gång i tiden trodde.

En annan fotnot: den morderna fysiken bygger på att det inte finns något snabbare än ljusets hastighet. Jag slutade att studera fysik i juni, och den här nya upptäckten gjordes i september. Equals jag tillhör den sista generation vars all fysik kunskap är helt värdelös. 16 ns som formodligen förstört min framtida karriär.

Detta har gjort att tidsresor bakåt i tiden nu är teoretiskt sett möjligt. "Jaja, vad gör det? Det tar ju ändå en miljard år innan det kommer att kunna användas i praktiken" (med larvig röst, då det är en imitation av dig) eller "jag tycker att det är oetiskt att forska om tidsresor. Det kan och kommer att misskötas" (med besserwisser-röst då det är en annan imitation av dig)

Lugn, bara lugn allesammans. Jag vill här avslöja att tekniken redan finns idag! och att den absolut inte missköts.


Låt mig citera: "Du får lånerbjudanden från de ledande bankerna inom 24 timmar men ofta så går det betydligt snabbare än så"

!

Ofta betydligt snabbare än inom 24h!

-Tjenare! Vi ringer från Lendo. Här har du några lånerbjudanden.
-Men jag ska ju inte låna pengar.
-Eeeeh... nej... men du ska i framtiden.
-Jahajafan. visst, men då lånar jag väl lite pengar då.


Peace!

Mycket väsen för ingenting

Sitter och är skitglad över att Andreas Wijk har svarat på min kommentar bara för att gå in på facebook och se bilder på hur mina kompisar hänger med honom...

Dagens citat: "Jag kan motstå allt utom frestelser"
                                                                 Oscar Wilde


Peace!

Nu vänder det!!

Japp, det är på tvåutropsteckennivån, och ja nu även jaghinnerintemedmellanslag....nivån.

Det hela började med att jag igår halv tre på natten kollade runt på min favorit blogg (och nej tyvärr, det är inte någon överariska syskonskaran Hederfelds bloggar) http://kanal5.se/andreaswijk, och kom ihåg att jag hade kommenterat ett inlägg han tidigare gjort.

Det var ett dagens outfit-inlägg, den 7:de december som han, förmodligen i all hast hade döpt till "8 december." Något som mitt lilla besserwisserhjärta inte kunnde låta bli att uppmärksamma, och jag, som aldrig brukar kommentera kändis-bloggarna gjorde helt enkelt klart för bloggförfattaren i fråga om incidenten.

Inget mer med det.

Men sen!

En tidig torsdagsmorgon 02:17.
No Photoshop!

Dålig blid visst, men nevertheless ett bevis på att Andreas Wijk har svarat på min kommentar! Jag vet att den här blogg i regel alltid har en lätt ironisk ton, men jag är fullt seriös när jag säger att jag aldrig kunde tro att Andreas Wijk(!) skulle ta sig tid att svara på min, en dödlig, vanlig, tråkig, närsynt svennes - kommentar! Med tanke på att jag aldrig tidigare sett honom svara på en kommentar tidigare! Trots att de flesta är från kvinnor och män som skulle maila över sina trosor om det så gick!

Och det slutar inte där! Han har tagit sig tid att läsa mitt namn! Min namn finns inprogrammerat i en bloggkändis muskelminne! Och sen så ändrar han titeln till blogginlägget. Lilla dödliga, vanliga, tråkiga, närsynta jag har varit och ändrat i en nationell och internationell stor blogg!

Efter detta var jag tvungen att se på min egna blogg. Då den var länkad på hans blogg vet man inte vad som kan ha hänt där. Och hoppsanhejsanlillebror! Som effekt av detta har jag även fått en kommentar på min blogg, av ett förbisurfarnde modelejon. Christoffer Jansson: "Haha din blogg är skön!" En man som jag tidigare följt på lookbook.nu!

Det här kanske verkar betydelselöst för er, men för mig är detta stort!! Och vem vet vad som kan hända nu när dessa stora ikoner har med mig i deras web-historik? Kanske att de gör ett hyllingsinlägg i sina bloggar? Efter en stroke... eller två? Och sätter mig på toppen av internet-himmlen.

Så Youtube-Raywilliamjohnson, blogg-kissie och påvens-twitter, akta rygg! För bakom er kommer lilla dödliga, vanliga, tråkiga, närsynta jag med den förbluffade hastigheten av 2 inlägg/månaden!


Nu, alla barn, är det så att jag inte längre kan hålla tillbaka det. Trycket har varit för hårt! Jag kommer att avsluta detta inlägg genom att tillfälligt att återinföra:

Dagens citat:
"You ask me if I have a God complex. Let me tell you something: I am God."
        Jed (Malice)


Peace!

RSS 2.0