"Oh, here's a fun fact..."

Det går 12 000 liter vatten för att göra ett par jeans.


Peace!

Lika som, i botanisk mening, mångfröiga äkta frukter inom undergruppen saftiga frukter - the film edition

Om ni har sett...



...och känner att ni vill se...



...gör det inte!

Same shit diffrent name.

Vice versa.

Om ni däremot känner att ni vill se något lite äldre, med lite sämre effekter och en nuvarande politiker i huvudrollen, så föreslår jag



Bra filmer (bortsett från running man), men det räcker med en. Jag föreslår Death Race, men jag älskar ju allt Jason Statham gör.


Peace!

Om det var oklart...

Vill bara lägga till att jag har fullaste respekt för Håkan Hellström och att Anders Göthbergs självmord, inte alls är någonting att skämta om.


Peace!


Varför Håkan Hellström kan jämföras med ett Zombievirus

Jag tittade runt lite på Wikileaks och kom över lite topsecret-info gällande indiepopbandet Broder Daniel.
 
Broder Daniel var ett Göteborgsband som var aktivt mellan åren 1989-2008. Gruppen bestod till en början av Henrik Berggren - sång, tamburin, gitarr, Anders Göthberg - gitarr, klaviatur, Daniel Gilbert - bas, klaviatur, Johan Neckvall - gitarr och sist men inte minst Håkan Hellström - trummor, bas, kör.

Allt var frid och fröjd framtill 1994 då Håkan Hellström - innan en konsert på KB - hamnade i bråk med Daniel. Senare på kvällen gjorde en berusad Håkan klart för Henrik att han ville lämna bandet.

Det sägs att bråket handlade om att Håkan inte fick ta med sina kompisar med in i logen, men jag har anledning att tro att det handlade om någonting annat, något större.

Sagt och gjort, lämnade Håkan BD. Men något hade hänt. Han började att spela trummor i ett annat Göteborgsband, vid namn Honey is cool tillsammans med Karin Dreijer Andersson och Anders Göthberg (Broder Daniels gitarrist). När detta band gjort två album (1997), så hoppade Johan Neckvall av Håkans forna band Broder Daniel och Håkan gick åter igen tillbaka till BD. Honey is cool, splittrades och Karin Dreijer Andersson, gick vidare och till först The Knife och senare solo i form av Fever Ray (P3 Guld: Årets Dans 2010).

Håkan påbörjade 2000 en solokarriär (P3 Guld: Årets svenska manliga artist 2003, P3 Guld: Årets artist och Guldmicken 2009), med i sitt band hade han bland annat Timo Räisänen - gitarr och senare John Engelbert - gitarr. 2003 hoppade Timo av och 2004 satsade på en solokärriär, som vi alla vet blev väldigt lyckad (P3 Guld: Årets manliga artist 2007, P3 Guld: Guldmicken 2008. Programledare för P3 Guld 2010). John Engelbert, gick vidare och bildade tillsammans med Oskar "Ossi" Bonde gruppen Johnossi (P3 Guld: Årets grupp 2009 och spelade på P3 Guld 2010).

Vad vill jag komma med allt det här? Jo, allt hänger ihop! Tillåt mig att förtydliga i bild:


Vad är det som händer? Vad handlade bråket mellan Håkan och Daniel egentligen om? Varför lämnade Håkan Broder Daniel? Har jag överhuvudtaget något liv med tanke på hur mycket tid jag har lagt ner på det här? Varför återvände Håkan till Broder Daniel när Johan Neckvall gick ur gruppen. Och huvudfrågan: Varför blir alla människor som jobbar med Håkan Hellström kända, när dom satsar på en egen karriär? Kan det ha något med bråket i Broder Daniel att göra? Och varför samlas alla som blivit kända efter Håkan på P3 Guld 2010?

Allt vi vet är att Anders Göthberg, som var med i både Broder Daniel och Honey is cool, tog livet av sig själv 2008.

Här ifrån kan vi bara spekulera. Min teori är att det bråket handlade om har något att göra med en förbannelse eller välsingelse som gör att alla som sammarbetar med Håkan blir kända. Det är därför mystiskt att Anders Göthberg som arbetat med Håkan två gånger och inte blivit speciellt känd solo, är den enda som är död.


Peace!

Jag älskar alla dessa desperata bloggluder!



Peace!

Carl XVI Gustaf - med rätt att döda

Jag har svårt att förstå varför alla klagar på kungen i hans felsteg. Svartklubbar, sex och festande med gangstrar. Han har väl också varit ung! Och jag vet att han är Sveriges ansikte utåt, men vad kan förvänta sig av en människa som föds i inavel, till en värld där han - innan födseln - var en kändis och, värst av allt, årligen går på nobelfesten. Någon gång så måste monstret ut!

Jag måste säga att han sköter sig bra, för att ha rättslig immunitet. Vilken människa sku... vilken människa som jag skulle inte ha utnyttjat detta till max? Ge mig denna rättighet och jag svär, steget till att jag spänner fast en gräsklippare på fronten av en Land rover och plöjer igenom drottninggatan är inte långt.
Fulla respekt för kungen, du är... kung!


Peace!

RSS 2.0