How I Met Your Mother S07E01-02 och Blue Mountain State S03E01


How I Met Your Mother Ganska standard. Samtidigt började allt med att man fick reda på att det var lång tid kvar, något som fått mig att tänka. Är det inte dags för denna underbara serie att gå i graven ändå? Serien har ändå på sista tiden tappat. Robin har hunnit legat och reboundat varje lediga kille i gänget och Marshall och lily har redan gift sig och har en unge på g. Vi vill ju undvika en "Scrubs" då man gjorde säkert två säsonger för mycket. Bör då inte även Two and a half Men göra likadant? De har haft sina glorydays, sluta bara på topp någon gång!

Blue Mountain State Helt ok. Visst, det är inte bara galna fester som i säsong 1, men manusförfattarna har förstått att publiken tillslut tröttnar på detta och har tagit serien till en bra nivå.
   Nåväl. Denna säsong har kommit med några positiva överraskningar. Det har visat sig att seriens huvudkarraktär, Alex Moran, inte alls blev tillsammans med  sin bäste väns syster - skönt, då han nu kan fortsätta att ligga runt, vilket har blivit lite lättare nu då han fått positionen startande quaterback , i stället för back-up.
   "Men Anton, hur kan han vara startande? Har inte Radon Randell den positionen?"(med larvig röst, för det är en imitation av dig) Jo, god nyhet #2: Radon Randell har pga skäl jag inte vet eller har för avsikt att kolla upp - slutat i BMS! UNDERBART! "Varför hatar du Radon Randell?"(Fortfarande en larvig röst, för det är fortfarande du) För att han är en ersättare! Precis som Ashton Kutcher. Och som ni hade vetat om ni hade läst det förra inlägget före det här - HATAR jag ersättare.

Jag måste säga att jag har blivit besviken i det stora hela av den här dagen. Problemet med uppföljare är att tittarna (jag) inte vill se samma skit om och om igen, samtidigt som de inte vill att något skall ändras. Och ja, mitt hat till uppföljare har lite att göra med Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides.


Peace!

Two and a half Men S09E01

Det finns många olika sätt på hur serien skulle kunnat börja. Men hur startar man en serie som abrupt slutade mitt i säsongen, om inte med att... om ni inte vill veta så borde ni sluta läsa.......nu, huvudkaraktären dör! Ni hörde. Chuck Lorre, som förmodligen ville få ut alla sina kvarvarande aggressioner mot Charlie Sheen, valde att döda hans karraktär samt att han ibland även låg med män.

Jag vet inte än om jag gillar idén om att Charlie bara dog men jag kan hålla med om att det är ett av de bättre alternativen.

Alltså ett Two and a half Men utan Charlie Harper. Jag har svårt att vänja mig med det. Under hela avsnittet satt jag och väntade på att denne alkoholiserade man skulle glida förbi med spydiga kommentarer, och helt ärligt tror jag att det var det enda skälet till att jag såg på serien från första början (det och det faktum att den gick på bra tider på 6:an). Och trots att Ashton Kutcher gör ett bra jobb, så kommer jag nog aldrig att acceptera honom, just för att han föralltid kommer att vara just en ersätttare.

Trots allt så lär jag se hela serien. För jag har inget liv.


Peace!

Till alla er andra arbetslösa där ute...

...som funderar på vad ni ska klämma in den där korta tiden mellan arbetscoah-mötena. Ora er inte! Vi på Antonm.blogg.se kommer här med seriestarterna ni bara inte får missa.

19/9

How I Met Your Mother Säsong 7 - Jag har spenderat sommaren med att, för säkert tredje gången, se alla avsnitt. Jag tänker absolut tacka nej till alla jobberbjudanden, om de skulle krocka med denna seriestart. Barney lär förmodligen förmodligen gifta sig (reaktion!), men kommer det att bli Nora - den söta persiska tjejen med brittisk accent, eller bajs-Ronbin? Spelar ingen större roll. Det som är viktigt är att Ted, på bröllopet, äntligen kommer att träffa your mother! Möjligt sista säsongen - VIKTIGT!!

Two and a half Men Säsong 9- OMG! Huvudkarraktären - Charlie Sheen - har i takt med sin rollfigur - Charlie Harper - supit sönder och samman sitt liv. Detta har fungerat jätte bra på rulle men i verkligheten gjort att Charlie inte kunnat sköta sitt skådespelaryrke vilket har lett till att han, mitt i säsongen, blivit sparkad från serien. Winning!
   Detta betyder att upphovsmännen på något sätt måste få en bra övergång till Charlies ersättare, Ashton Kutcher. Svårt. Kritikerna är oroliga, jag är orolig men oroligast är nog manusförfattarna.
   Mitt värsta mardröms senario är att Alan frågar Charlie - över telefon om hur länge han kan tänkas vara bortrest medan Ashton Kutcher öppnar dörren, med ett "Hallå, här kommer jag. Er gamla kusin! Får jag bo här?"
Jag kommer att kolla, du ska kolla, Charlie Sheen... kommer inte att kolla, då hans roastning går precis samtidigt - Winning!

Blue Moutain State Säsong 3 -  Det är tyvärr många som har missat denna underbara collage-serie, som bäst kan beskrivas som American Pie, fast man byter ut alla scener med barbröstade kvinnor mot olika former av knark. Du får följa ett amerikanskt collage fotbollslag, under en massa fester men inte en enda fotbollsmatch. Wonderbaarth!
   Säsong 2 var en besvikelse. Mindre fester och alkohol, en osmidig övergång då den trejde största karraktären, en stabil svart kille, byttes ut mot en annan stabil svart kille. Plus att huvudkarraktären, Alex Moran, som tidigare levde för att supa och ligga runt, i slutet fick flickvän.
   Jag har även med denna serien, åter igen sett alla avsnitt inför denna seriestart. Trots allt så är kvinnorna fortfarande vackra, männen hårda och promillehalten hög i denna filmatisering av den amerikanska collagedröm, så det lär bli en bra säsong.

25/9

Family Guy Säsong 10 - Jag tänker inte säga så mycket om det här. Family Guy lär som vanligt erbjuda garanterad underhållning och vetskapen om att det lär bli bra, hur dom än gör, leder till att detta inte blir så spännande för oss FGentusiaster. Worst case senario, någon röst är utbytt, något som man vänjer sig med efter något avsnitt.

The Simpsons Säsong 23 - Läs övre. Tillägg: I slutet av serien gjorde manusförfattarna något som jag iallafall inte varit med om. De lät två av karraktärerna dejta varandra, och avlutade hela serien med att låta tittarna rösta fram om de i framtiden skulle bli tillsammans. Tråkigt och larvigt. Dock så lär det bli spännande och se hur det slutar. Själv är jag emot, det skulle rubba alldeles för mycket då Ned ska vara enuck och Edna ska vara antagligen olyckligt kär i rektorn alt. gå runt och vara miserabel över sin ensamhet.

Desperate Housewives Säsong 8 - Det är inte gay! Man kan se DH och fortfarande ha intresse av det kvinnliga könet. Det går! Jag är inte gay!! Okej? No homo!
   Nu när detta är utrett kan jag erkänna att jag inte har varit speciellt duktig på att följa denna serie. Fick Susan en njure? Är Bree fortfarande tillsammans med den där mannen som dödade Susans eller någon annans man för att bli att han ville bli tillsammans med Susan eller någon annan? Skiljde sig Tom och Lynette verkligen, eller hur blev det till slut? Jag vet inte, men det ryktas att det är sista säsongen vi har på Wisteria Lane, så jag kommer att titta! Det är inte gay!

Skriv nu in dessa två datum i era kalendrar. Sjukskriv dig. Lås in dig på rummet. Och för guds skull, kom ihåg att betala el-räkningen. Inget ska komma i vägen för de två perfekta dagarna!


Peace!

Lost igen... igen... igen... igen...

Har kommit till säsong 5, och därmed in bit in på osedda avsnitt. Spännande!


Peace!

Sjukt arbetslös



Peace!

RSS 2.0