Må bra

Efter som att vi här på Antonm.blogg.se bryr oss om er hälsa, erbjuder vi här en gratis måbra guide.

Känner du dig trött? Se Eurotrip
Har du tråkigt? Se Eurotrip
Känner du dig osäker på din sexualitet? Se Eurotrip
Vill du höra ett funfact? "You made out with your sister"
Fattade inte skämtet? Se Eurotrip
Är du törstig? Se Eurotrip
Är du hungrig? Ta något att äta
Känner du för att absolut inte se film? Se Eurotrip
Känner du för att absolut inte se Eurotrip? Se Eurotrip
Har du tappat kontakten med en gammal vän? Se Eurotrip
Behöver du ett jobb? Se Eurotrip
Kifeiw hgebggieäw wnjrv? Se Eurotrip
Har du grus i ögonen? Se Eurotrip

Det är en bra film.


Peace!

Skälet till att Hitler hatar judar

Många har under årens lopp undrat över vilka grunder Adolf Hitlers judehat har.
 
Som vanligt så har jag svaret. Jag visar med bilder:


Ni ser det inte? Låt mig förtydliga:



Nu ser ni, men för sakens skull så kan jag förtydliga ytterligare:


Nej, det är inte för att Hitler hade lovats att få vara med i Guinness rekordbok, för världens största näsa, om det inte vore för alla jordens judar.

Hitler har under hela sitt liv haft hormonproblem, vilket har gjort att han blev fast i moppemusch-stadiet (Något som han skickligt döljde genom att få den att se medveten ut) som såklart ledde till pekära situationer i duschen efter idrotten. Det blev inte bättre av att Måns Typisktjudeefternamn redan i femte klass hade utvecklat pubis-armhåls-ansiktes-mag-rygg-och till och med handflatshår, något som han inte glömde att poängtera varje gång Adolf drog av sig de svettiga gymnastikshortsen.

I rent hat
till Måns Typisktjudeefternamn, svor han att utrota varenda jude.

Stöd för mina teorier: Hitler hade ett antal fruar men inga barn, vilket visar att han gjorde allt för att inte visa mini-Adolf och blotta den mycket sparsamma samling pubishår.


Peace!

Nu var det klipp(t)

Jag är sjukt trött och vill bara sova men kan inte sluta att se på det här klippet.





Han undrar verkligen vad dom äter.

Btw måste det här vara den coolaste rubriken jag någonsin givit ett inlägg.


Peace!

Lägesrapport #6

13:54 Ligger ute och försöker att komma så långt från den ariska rasen som möjligt.


Peace!

Lägesrapport #5

19:45 Gör ren min rakapparat och funderar om man ska klassa den som maskin eller organisk organism.


Peace!

Sommarplågan 2010

Efter som jag varje år brukar vara en av dom första som hittar sommarplågan, och inte riktigt har hängt med i denna säsongs radioutbud, så spottar jag här ut en massa låtar som jag tycker har potential. Så att jag åter igen kan säga "Jag visste det! Jag sa det hela tiden, kolla bara min blogg"

Första låten är "dragspelslåten" som den blivit känd med, eller mer exakt Stereo Love av Edward Maya och Vika Jigulina. Den har allt som behövs, en katchig melodislinga som sätter sig på huvudet, ett beat som går att dansa till och viktigaste av allt - ett smeknamn.
Faran med att ta med den här låten på listan, är att den kanske är lite gamla. Folk har hunnit tröttnat på den innan dom tröttna på den. Typ. 



Nästa låt är en ultimat festlåt. Den är inte bara en David Guetta produktion utan handlar också om en prefekt utekväll, och kommer likt Black Eyed Peace:s - I Gotta Feeling automatiskt bli bra taggnings material. Den heter Memories och är - som sagt - av David Guetta feat Kid Cudi.


Nästa låt tror jag absolut inte på men är ändå med efter som att jag inte vågar dissa ettan på Tracks. Skälet att jag inte tror på den är för att den inte är tillräckligt party, utan bara en bra låt - iPod-värd men inte användbar till mycket mer. Kära läsare, det osäkra kortet Från och med Du - Oskar Linnros.


Lady Gaga är härnäst på listan, och är med bara just för att det är hon. Jag ska vara ärlig, jag trodde att hon skulle falla snabbt från musikhimmelen. Men med Madonna-attityd kan man inte misslyckas. Jag har själv ganska svårt för den här låten, men den den spelas ju på radio så va fnark, den får väl vara med. Lady Gaga - Alejandro


Den här låten gillas dock skarpt. Den kanske inte kommer att slå nationellt i den här versionen men lokalt, över vår ön Gotland, så kan den fungera i både bondiga likaväl de snobbigaste sammanhangen. Den kanske inte kommer att diggas på samma sätt men trots det, spelas. Stöd för mina teorier - jag har av en osäker källa hört att den spelats på P3. Häromdan - Signes Ahlstens kusiner.


Nationellt så tror jag starkt på originalversionen. Alors On Danse - Stomae


Nästa och sista låt hörde jag för första gången igår, av min kusin, nyss hemkommen från Italien. Hon sa att den var stor där och trodde att den skulle slå här med. Jag vet inte, den är ganska cool, kanske till slutet av sommaren, på klubben.
Yolanda Be Cool - We No Speak Americano.



Sju låtar, jag hoppas inerligt att jag får rätt på någon.


Peace!

Lägesrapport #4

18:02 Sitter som den trogna rojalist jag är och gråter till Victoria och Daniels bröllop.


Peace!

Sju nyanser av pannkaka

Tiden går minst lika fort när man har tråkigt, med det vill jag säga att lovet snart är slut. Jag har ont i ryggen, och har jord i ögonen.

Å andra sidan så ljög jag. Sommarlovet är oändligt och jag har bildbevis på att jag är ripped.

Å tredje sidan så har jag inte alls bildbevis på att jag är ripped, vilket är logiskt med tanke på att jag inte är ripped.

Å fjärde sidan så kommer jag att bli ripped i sommar.

Å femte sidan så ljög jag där igen. Plus att jag har torra händer, av all jord jag grävt i. Och en nacke som är så stel att det går att hacka lök på den. Plus att jag ska se en dålig film snart. Plus att jag inte sett något från fotbollsvm. Plus något annat jobbigt i mitt liv just nu.

Å sjätte sidan så är det ju mycket lättare att lägga märke till negativa saker än positiva. Jag menar, jag har ju liksom inte AIDS.

Å sjunde sidan ...eller...?


Peace!


Bamse karaktärsanalys - Mini-Hopp

Idag har jag fått sommarlov, och vad passar då inte bättre än en karaktärsanalys av filurerna i Bamse.

Jag har för detta ändamål grävt mig ner i min Bamse-seriesamling, sorterad i kronologisk ordning, från sena 80-talet till sena 90-talet/00-talet. Mitt resultat har blivit i en serie av analyser som kommer att dyka upp här på bloggen när jag känner för det.

Mini-hopp


Som enda barnet har föräldrarna i familjen Skutt haft svårt att sätta gränser. Detta i, kombination med Mini-Hopps svåra ADHD, har lett till att ungen kan gå runt och göra vad han vill. Och det är därför alla hatar honom. DÖ, Mini-Hopp DÖ!


Peace!

Lägesrapport #3

15:12 Går runt och försöker komma på något att skriva, kommer inte på något och gör, åter igen, istället en lägesrapport.


Peace!

En ny form av kärlek

Tonfiskmajonäs är AWESOME!


Peace!


Så sjukt lätt att hata...

...MEN JAG ÄLSKAR DET!

Det här är konst!



Peace!

Lägesrapport #2

12:06 Äter frukost och undrar vad åldersgränsen är för att vara med i Wildkids.


Peace!

Lägesrapport

18:34 Känner ett ilande behov av att söka in till nästa säsong av Paradise Hotel.


Peace!

Livet är toppen här på botten

Helt plötsligt hände det!

PANG! Så var jag där.

En ny dimension, en annan värld. Det var vackert, luften var så ren, temperaturen så mild. Det första jag slogs av var hur stort det var, det tog aldrig slut. Och där fanns folk, så jag frågade var det var jag hade kommit. Dom sa att det hette Ú thom hùs. Det var då jag insåg att jag hade varit här förut, någon gång för länge länge sedan, innan körkort och skolplugget kom.

Nu har jag mitt fnarking körkort och (typ) inget plugg! Men visst fnark sitter jag inne framför datorn med fönsterna övertäckta av presenningar!


Peace!

Myndig!

Då var det här då.

The Big One Eight.

Och jag har minst sagt högt flygande planer.

Men jag behöver hjälp med det juridiska. Någon som vet hur man kan registrera partnerskap med en kompis, och tillsammans med denna, adoptera en annan, minderårig, kompis - utan att dom får reda på något? Bara daska papperna i huvudet på dom "Walla kompis!"

Kuriosa:
Det var riktigt, riktigt svårt att inte döpa detta inlägg till "18 and life"


Peace!

RSS 2.0