Manly guys doing manly things

Om svenska män får längre penis av att byta vinterdäck, vafan gör då afrikanerna?


Peace!

Idéboken

I aftonbladet för någon vecka sedan så kunde man läsa om olika tips för att sova bättre. Ett av dessa var att ha något att skriva upp sina ideér på, under natten. Detta svalde jag såklart med hull, hår och innerlår, något som gjort att jag nu i sann Jesper Rönndahl-anda har skaffat idébok. Anteckningsboken som jag fick av min arbetscoatch fick duga då ja... jag aldrig var arbetslös när jag kom till henne, och därför är väldigt tom.

Jag tar upp det här för att jag tror att det är något som kommer lyfta bloggen, det är ju inte så att det kan gå något annat håll än uppåt (möjligtvis sidleds?).

Hade jag brytt mig så hade jag bett om ursäkt för alla tidigare nörd-inlägg.


Peace!

Till alla er andra arbetslösa där ute... #2

Efter som att mitt projekt att bli de arbetslösas blogg blev... kortvarigt, så kommer jag här att istället att dela med mig av alla mina erfarenheter jag har fått som arbetslös. Då jag inte nu längre officiellt klassas som arbetssökande, känner jag att det är viktigt för mig att ge er andra i samhällets botten allt ni behöver veta.

Here it goes...

Topp tre Youtube-kanaler:

Vad jag har lärt mig är att youtube-användare är ett helt annat folk. De är som nördar som inte spelar dator. Typ. Och tycker att det är skit kul att rickrolla folk, samt att kommentera äckliga videos med "is it wrong that this video gave me an boner?". En härlig internationell kultur, som lär vara den enda gällande när väl apokalypsen kommer, så vänj er.

Anyhore...

1. RayWilliamJohnson

Den lilla, lilla mannen som satt hemma i sitt sovrum och visade roliga klipp som han sen snackade om i sin flimriga 3,2-pixels-webcam har nu blivit stor och fått studio, producent och team. Med nästan 5 000 000-subscribers har han, om inte den största så en av de större kanaler på youtube.

Upplägget är enkelt: Ta ett youtube-klipp. Gör narr av dig själv och personerna i klippet på youtube-slang. Upprepa tidigare, tre gånger.

Men ändå roligt varje gång. PLus att du alltid blir först med att se de stora klippen, så att du kan vara den där killen på förfesten som kan säga "jaha... den gamla..." då youtube lika förbannat alltid kommer igång.



2. BaratsAndBeretas

Två roliga kompisar med en kamera. Det kan inte sluta med annat än underbar, random(ja, jag får lov att använda ordet "random", det är ett inlägg om youtube)-klipp.

Det finns inte så mycket säga. Enjoy bitches!



3. JennaMarbless

Hon är snygg, rolig och när man väl tänker efter ganska klok. En ordkombination som annars bara kan användas av personer med antingen onlinedating-konton eller grav afasi.

Jag skulle lätt kunnat ha hatat henne. Blondie med små hundar som sitter och larvar sig framför webcamen. Och det gjorde jag ett tag, men när jag en dag såg ett klipp, gillat av RayWilliamJohnson som efteråt visade sig vara från Jenna var jag såld. Damn girl! You funny!



En annan rolig kanal som inte kom in på listan på grund av sin dåliga updatering: SwedishMealTime



Peace!

Sommartid-Vintertid

Ville bara uppmärksamma att det är första gången på två år som jag inte uppmärksammat tidsändringarna på min blogg.


Peace!

RSS 2.0