Så ska det låta!

Vad gör man inte en torsdags förmiddag utom att kolla igenom gamla inspelade så ska det låt avsnitt. Det gjorde jag och ångrar det inte en sekund! Jag har hittat sveriges bästa manliga sångare!

Mina damer och herrar, jag ger er Samuel Ljungblahd!
 



Dagens citat: "Det är kul att vara med i "Grillad". Programmet med fler avhoppare än Estonia"
                                                                                                                                       Måns Möller

Peace!
                                                                                                                                            

Ett underbart sätt att dö på

Jag har en del fascinerande impulser. När jag skall dricka direkt ur kranen och det är någon som har ställt kranen på varmt så händer det ibland att jag börjar blåsa på det forsande vattnet, som om det vore en kopp te. Idag märkte jag en ny som var så konstig att den måste offentliggöras: Jag satt framför datorn med ett digestivekex i handen (såklart) och telefonen börjar ringa. I den här stressade situationen gör jag inget klokare än att trycka i hela kexet i munnen och sen svara i telefonen, det blev en intressant konversation.

Dom senaste veckorna har jag börjat tänka på hur jag skulle vilja dö och nu har jag kommit på det ultimata sättet:
Jag skall vara i Vatikanstaten med goda vänner och vi skall se Påvens återkomst från en lång resa (Som alla vet åker han i sin "Popemobil" som är en bil som tål en massa skott och till och med bomber). Jag märker att det framför bilen ligger en bomb och jag hoppar in i båset tillsamans med en förvånad påve. Bilen kör på bomben och flyger 200 meter upp i luften. Jag drar ut påven och sätter på honom en fallskärm (som man alltid har med sig när man är ute i Vatikanstaten och går). Påven ser mig i ögonen med tacksammhet i blicken, ger mig en hård high five och vecklar ut fallskärmen. Jag ser hur påven glider säkert ner medens jag störtar mot marken och pang! när det är 40 meter kvar skjuter killen som gör rösten i alla amerikanska trailer mig och drar en sån där schysst kommentar som bara han och Clintan kan göra.

.
Du kan tacka mig senare Benedictus.

Dagens citat: "Klassisk är en bok som folk berömmer men ingen läser"
                                                                                                         Mark Twain

Peace!

Myrstackarna!

Det finns dom som har ett mindre lyckat lottat liv än dig. De föds och omhändretags direkt, blir matad med insekter och frön. När de blir gamla så jobbar de tills de dör. Alla vet förstås vilka jag pratar om, ja, myrorna.
   Jag var ute i solen hela söndagen och insåg hur hemskt det är att vara myra. Som redan nämnt föds de dömda till ett liv med ständigt arbete. Maten är inte super och huset är gjort av barr. Det enda man gör i sitt liv är att hämta mat och att bygga på en stack (vilket borde känns lagom onödigt när man inte kommer någonstans). Och det borde ju kännas extremt kul att bo med 300 000 andra killar och att bara ha en tjej (som förövrigt kallar sig för "drottning")
   Dom är ju som robotar! Jag tycker att vi, bara för myrornas bästa, skall utrota dom. Pappa har köpt något myrgift som man typ kan hälla direkt på stacken. Vi har en sjukt stor myrstack (ca. 2,5 m lång, 1 m bred och mer än 1 m hög) precis utanför vårat staket. Jag kanske kan besöka den i natt.

R.I.P. dom 6 maskarna som föll offer för 26/4 fiskningen.
Lycka till med svinskiten Mexiko!

Kan vara värt att se.

         


Dagens citat: "Det går 1000 000 myror på en människa... tänk om dom gör uppror"
                                                                                                                          Lowe Linna

Peace!

Vår och svamp

Jag har en blåsa på tungan.
Jag har så ont i ryggen att jag knappt kan röra mig.
Jag har pollenallergi.
Men visst är våren härlig! Solen skinner ute och jag kan glädjas över att alla andra är så glada för det. Jag är inte bitter men det är inte så lätt att njuta av en varm vårvind när man vet att det ger svamp under ögonlocken (ja, det är lika sexigt som det låter) och att man ständigt måste ta bort sömnsand/ängla bajs/vad det mer har för namn från tårkanalen.

Viktigt!
Om du går på CPG och just nu är i datorsalen och fått det här som startsida så får du mer än gärna byta den till någon annan.

Nu skall jag dra till Kalle och spela in en Spicegirls video.

Dagens citat: "En gång såg jag George Foreman skuggboxas. Skuggan vann."
                                                                                                       Muhammad Ali    

Peace!


En enkel person

Jag är en enkel person. Jag insåg det i dag, för cirka en timma sedan, när jag stog med kniv och hackade fram en genomfrusen ärtsoppa från frysen och kände att det här är livet! Tragiskt? Kanske. Men det känns fett skönt att det jobbigatse i livet just nu är att jag måste ta in tvätten.

Dagens citat: "det är OK att slå barn, bara det inte blir några märken"
                                                                              Tony Blairs regeringskollega 

Peace!

Gamla hundar, du vet

Den sista krigsförbrytaren från andra världskriget skulle ha dömts i Tyskland i tisdags. Han är nu 82, bor i USA och skall dömas för att han var vakt på ett koncentrationsläger. Skälet att rättegången inte blev av? Man var inte säker på att han skulle överleva resan över atlanten. Och då kan man fråga sig: Är det värt det? Jag har gjort en lista med skäl att han inte skall behöva dömas.
Miljön: Till resan så behöver han ju hela famlijen och någon doktor, varför inte ge platserna till några som behöver dom så slipper det skada mljön så mycket.
Medresenärerna: Det är ju inte trevligt och sitta brevid en snubbe som sitter och dör.
Pengar/tid: Alla som skall få betalt, domare, nämdemänn, advokaten, åklagaren och vakterna (varför skulle man behöva vakter om gubben inte ens klarar av att sitta i ett plan). Har inte domstolen mer saker för sig än att döma en man till döden som typ dör av att höra det?
Gubben: Ni kan väl ge en gammal man sina sista veckor? 
ONÖDIGT: OÖNDIGT!

Dagens citat: "Jag har varit bitter sedan min första erektion"
                                               Håkan Hellström
(Också dagens musik)
Peace!  
 


     


SD - Ett parit för dig som inte har hissen i topp

Jag hörde att alla riksdagsmedlemar skriver blogg. De flesta har ingen kommentar alls och en del har bara någon men Carl-Bilt däremot hade tydligen sjukt mycket kommentarer. Nu är min fråga, varför läser/kommenterar folk inte deras bloggar? Jag tycker att det hade varit fett med respekt att kommentera Mona Sahlins blogg!
  
Och när det ändå är politik, Några medlemar i Sverigedemokaterna har, med döljd mirkofon, dragit rassistiska skämt och allmänt ogenomtänkta kommentarer. Helt sjukt att dom nästan är med i riksdagen! Och jag säger inte att alla som röstar på sverigedemokraterna är idioter (eller inte) men om det påstås att det här avslöjandena kan gynna partiet är det ju något fel.

Ett citat så att ni förstår vad det handlar om:

 "Visste ni att invandrare som kommer till Sverige från länder som Afghanistan eller Afrika har ibland över 2000 parasiter i sin kropp. Kan ni tänka er? Våra hundar har inte så många. Och de sitter i karantän."
                                    SD-medlem på internt möte i Lidingö 

Och nästa som får bli Dagens citat

"Vi har ingen tolerans alls (för rasism) skulle jag vilja påstå"
                                          Jimmie Åkesson, SDs partiledare

Läses i följande ordning
http://www.expressen.se/1.1515357
http://www.expressen.se/1.1515356

Peace!
    


Wolfgang von Väckarklocka

Efter en väldigt intresant konversation mellan mig och min väckarklocka insåg jag att jag måste blogga lite, jag är nämnligen fruktansvärt ensam och om katten tvingas sitta i famnen mer kommer nog PETA och skjuter mig. Då får jag iaf lite sällskap.
   Det har dock varit ganska så skönt, jag har suttit vid x-box:et i för många timmar, sett en film, inte varit ute på hela dagen och ingen har klagat.

Märkte att Gustav lärt sig att lagga in youtubeklipp på bloggen, måste därför lägga in den här:
 





Dagens citat: "Arnold Schwarzenegger ser ut som en kondom full med valnötter."
                                                                                                                  Clive James  
Något att tänka på: Varför kan inte killen som snackar mellan programmen på 6:an inte säga "W" klokt? Och varför är hans humor lika låg som konfrasören på musik direkt?   


Peace!

Hundvakt

Jag är just nu så trött att jag närmar mig zombienivå! Jag fattar inte varför jag inte bara sover, det går inte. Men inga sura miner för nu har mitt påsklov börjat! Helt underbart!

Dagens action-behov mättades när brandalarmet startade, det är en ganska skön start enligt mig, och brandkåren kom. Jag hörde att det var en NV1:a klass som sprängde något i kemisalen.
 Jag var allderles för trött för att vara med hos Viktor så jag åkte hem istället. Men jag kännde att jag ville fira att jag överlevt 3/4 av mitt första år på nv så jag gjorde en fika på kaffe, macka och någon kaka och åkte ut till Hejde skjutbana och åt, grymt mysigt! Våren är här! 
   När mamma kom hem tyckte hon att jag skulle laga maten så jag drog ihop en omelett. Efter som att jag inte la ned så mycket tid och kärlek på den blev det rellativt jättebränd, men det var bara att skrapa bort. 
   Under middagen ringde min morbror. Han skulle på dans och undrade om vi kunde ta hand om hans (tidigare nämnda) valp. Vilket vi gärna gjorde. Han är ju fär söt.     


På en och en halv timma så hann Billy Bazooka både kissa och bajsa inne, skulle aldrig orka med en hund på heltid. Han fick mig också att inse att jag fortfarande har kvar lite av min rädsla för hundar som jag var helt säker på försvann för ca. 7 år sedan. Det kändes jätte jobbigt och märka det, som ett stort misslyckande och var inte lika roligt att ha den runtomkring längre. Men man får inte hänga läpp när det är påsklov, det var ju kul att ha en hund i huset.

 Dagens citat: "Mike Tyson var domare på Wrestlemania 14 och i slutat av kvällen visade han fingret för publiken. Evander Holyfields finger"
                             Conan O´Brien

Peace!
    
 

Socialt inkompetent

Okej, jag kanske inte har blivit en bättre bloggare men det är faktiskt så att om man NV hinner man inte vara socialt aktiv. Jag har suttit i några dagar nu och pluggat men det känns ändå som om jag inte får mindre arbete att göra. Jag hoppas på att få tillbaka mitt liv under lovet. Just nu är jag bara väldigt slut.

Det har varit en ganska skön dag i dag. Ingen samhällskunskap, eget arbete på naturkunskapen (=gjorde inte ett skit), idrott med en fet body pump, åt på pastavagnen med Johan och sedan var det kör. Det var när jag kom hem som jobbet började och jag har pluggat ständigt sen dess tills nu men jag skall fortsätta snart samtidigt som jag skummtittar på the fast and the furious: tokyo drift. Najs film.

Dagens enda apri, april försök blev en flopp. Blev dock lurad en gång, skämms ganska mycket. Det är inte bra.

Nu måste jag sluta om jag skall lära mig dom där 36 glosorna men först:

Dagens tips: 25 kr vecka på pastsvagnen, gäller dock bara till i morgon.
Dagens tips 2: Köp inte malaco truly till en kopis via mobil, det kostar pengar!

Dagens citat: "Jag läser aldrig en bok jag skall reccensera - man blir så påverkad då
                                                                                                                          Oscar Wilde  

Peace!


RSS 2.0