Två killar gick in på toa och en fes...

...två myror och en stack, två bagare och en smet, ja, listan över plural-singular-skämt kan göras... inte hur lång som helst, men en liten bit.

Ett annat känt plural är Magnus och Brasse. Där hette singularet Eva och tillsammans bildade dom fem myror är fler än fyra elefanter.

Eva fick kräftan och Magnus och Brasse körde på med sin duo. Med succé-plattan, varning för barn, kom rock´n´roll-livet. Brasse, som inte hade kommit över förlusten av Eva gick ner sig djupt i alla möjliga droger, och kom försent till både träningar och konserter. I en polis-razzia ertappades Brasse med sprutan i arm, och fick långa fängelsestraff som följd.

Magnus försökte på alla möjliga sätt hålla sig brinnande på stjärnhimlen, utan Brasse, genom diverse skådespelarroller. 1990 blev det torka och han fastnade som programledare i Jeopardy.

I ett desperat försök att komma tillbaka gjorde han en roll i Göta Kanal 2, vilket också blev hans dödsstöt. Här vet man inget mer men det ryktas att han nu ligger i en källare någonstans och jobbar på en Göta Kanal 3.0.

Det här är till minne av er, Fem myror är fler än fyra elefanter-gänget. Tråkigt slut på en vacker historia.



Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0