Gamla hundar, du vet

Den sista krigsförbrytaren från andra världskriget skulle ha dömts i Tyskland i tisdags. Han är nu 82, bor i USA och skall dömas för att han var vakt på ett koncentrationsläger. Skälet att rättegången inte blev av? Man var inte säker på att han skulle överleva resan över atlanten. Och då kan man fråga sig: Är det värt det? Jag har gjort en lista med skäl att han inte skall behöva dömas.
Miljön: Till resan så behöver han ju hela famlijen och någon doktor, varför inte ge platserna till några som behöver dom så slipper det skada mljön så mycket.
Medresenärerna: Det är ju inte trevligt och sitta brevid en snubbe som sitter och dör.
Pengar/tid: Alla som skall få betalt, domare, nämdemänn, advokaten, åklagaren och vakterna (varför skulle man behöva vakter om gubben inte ens klarar av att sitta i ett plan). Har inte domstolen mer saker för sig än att döma en man till döden som typ dör av att höra det?
Gubben: Ni kan väl ge en gammal man sina sista veckor? 
ONÖDIGT: OÖNDIGT!

Dagens citat: "Jag har varit bitter sedan min första erektion"
                                               Håkan Hellström
(Också dagens musik)
Peace!  
 


     


Kommentarer
Postat av: Annas kennelklubb

Kul inlägg, men jag tror faktiskt inte att krigsfrytaren är en gammal hund, du vet att dom inte är så bra med vapen även om man tejpar fast dom:P. Förmodligen så är han en grizzlybjörn eller en tiger för om han var en get så hade nog alla rymt plus att han kanske hade försökt äta upp elstängslena och dött. Förmodligen är han inte en grizzlybjörn heller för dom blir så sura när det inte finns jordnötter på flygplanen.

2009-04-17 @ 20:17:36
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0