Tvångssterilisering

Under det tidiga 2000-talet regerade tröjor med olika text tryck. En av dessa tröjor löd "Världen behöver färre puckon". Om man utgår från att dom inte syftade på drycken så är jag nu beredd på att hålla med.
 
Mellan 1934 till 1975 hade man tvångssterilisering i Sverige. Personligen tycker jag att det är fruktansvärt roligt. "Tyvärr, du har för dåliga gener för att du skall få lov att sprida din säd", ett klipp och allt blir bättre för alla (?).

Vad jag försöker få fram är att jag har gjort en lista, över personer som jag tycker inte har rätt att få sätta sina avkommor på denna jord.

Alexander Bard
, Från BWO. Gener för tidigt håravfall. Och en kille som har varit hora och använder laptop som instrument kan ju inte vara en bra förebild.


Ja, det var alla för tillfället.


Peace!

En provokatörs bekännelser

Här hotar jag hela Ryssland med en bomb, och inget händer. Men när en passagerare med försenat flyg twittrar - oskyldigt skämtande - om att spränga flygplatsen så blir det ramaskri!

Orättvist!


Peace!

Dagens diss

Vad är det med folk med groteskt fula slipsar? Vad är det som får dom att tänka: "jo men den här slipsen med cementblandare är fin. Den tar jag!"?

Nej, dagens diss på den!


Peace!

Varje snöflinga är inte så unik!

"Varje snöflinga är helt unik"

Skitsnack! Har snubbben som sa det här sett alla snöflingor i hela världen kanske? Det finns flera miljardersmiljonersmiljoners snöflingor. Jag lovar att just den som du får på din bilruta har - i alla fall minst - 3-5 kopior.


Peace!


Nyårslöfte

Jag tycker inte om nyårslöften. Nyårslöften är för folk som har för dålig självdisciplin för att göra något man har bestämt sig för. Och när man sen bryter dom ligger man där i en hög, gråtandes med ett helt paket glass.

Därför.

Jag har tillslut kommit på ett nyårslöfte. Jag lovar att sänka alla mina pengar analfabetiska valhundar. Så om det är någon som behöver finansiering gällande ämnet kan höra av sig på 0707495933, eller lättare att komma ihåg "0R0GYKYDE"


Peace!

The Departed

Igår såg jag den amerikanska Thriller/dramat The Departed. En film som jag har velat se sen den började visas 2006. Filmen sög totalt, den höll på i 3h och 10min (med reklam) men jag satt kvar, för att jag trodde att den skulle bli bättre och för att den hade en cool theme song - som förövrigt bara gick typ två gånger i hela filmen.
   Det som sög med filmen var att den var sjukt förvirrande. Detta blev inte bättre för att man har tagit dom tre amerikanska skådespelare som finns och satt dom i samma film.

Leonardo DiCaprio som var dubbel agent fast åt dom goda snubbarna, men mest hängde med de onda killarna. Som är sjukt lik (speciellt i den filmen)...

...Matt Damon, eller "Matt Daamon" (i efterbliven röst) som han heter i Team America. Som hade precis samma jobb som Leonado DiCaprio fast tvärt om. Vilket inte blev bättre när...

...Mark Wahlberg kom in i bilden (Sjukt lik Matt Damon, om ni inte märkte det). Som spelade en "bad-boy" polis som hängde med både DiCaprio och Damon.

Självklart så måste jag även lägga in theme låten.


Peace!

Vargjakt

Jag har inte tidigare nämnt, på den här bloggen, vad jag tycker om miljöpartiet eller deras väljare. Det skall jag inte göra nu heller. Jag skall bara dela en liten fundering jag har.
   Om miljöpartiet inte skulle hetat just "miljöpartiet" utan, låt säga exempelvis "Sverigepartiet", och kallats för "de gula" istället för "de gröna", och man då hade tvingats titta på deras politik. Hur många väljare skulle de då ha?

Håll detta i åtanke.



3:de Januari, var det dags för vargjakten. 27 av Sveriges vargar skulle bort, för att hindra djuren från att inavla sig allt för mycket.
   Detta är något som en del har haft väldigt svårt för och i år råkade det skjutas en varg för mycket, alltså hela 28 vargar. Det var bägaren som sprängde våra kära hippies droppar.

Naturskyddsföreningen har anmält våran vargjakt till EU-komissionen. Till alla er som tycker att det är det här är ett stor problem så har jag gjort ett litet test.

Vilket tycker ni är värst.

1.
A. I Afrika tränar man barnsoldater.
B. Det har skjutits en varg för mycket den här säsonens vargjakt.

2.
A. Barnsoldaterna drogas och hjärntvättas för att mörda oskyldiga människor.
B. Det finns risk för att även man skjuter genetiskt friska vargar under vargjakterna.

3.
A. Om barnsoldaterna överlever och blir friska så finns det stor risk att de aldrig kan bli normala människor igen.
B. Det kommer att dödas färre får.

4.
A. Medan barnsoldaterna tränas, våldtas och sprättas deras systrar och mödrar.
B. Det finns en risk att vargarna inte längre kommer att finnas i Sverige om många jädra år.

Flest "A": Bra gjort!
Flest "B": Du är antagligen en varg eller en vargfetischist. Sök hjälp! 

Nu känner jag att jag inte alls fick med det jag ville få med, så jag avslutar därför med frågan som vi alla undrat
över. Är är det samma Stora Stygga Varg i "tre små grisar" och "Lilla rödluvan"?


Peace!

RSS 2.0