Scrubstittarna och jag

Denna midsommarafton klagade jag för Helmer om hur mycket jag hade sovit det här lovet. Därför har jag nu inte sovit på 24,5h. Och efter som att det är nu som man är som mest kreativ kommer här ett riktigt virrigt inlägg.

Jag anser mig som en av världens största Scrubs-fan. Hur kan han tycka något sådant, undrar ni nu. Jo, för att visa hur jag tänker har jag gjort några diagram (eller vad man nu kallar det, jag har sommarlov) som förklarar min hypotes på följande sätt:

Om vi tänker oss att hela linjen där nere är hela jordens befolkning, så kan jag tycka att det är en sådan stor andel som aldrig har sett/ hört talas om Scrubs (typ hela Asien, och Afrika och ja, jag inser nu att det skulle vara lite fler men jag orkade inte tänka när jag gjorde skiten) 

Nu när hela den biten är borta kan vi tänka oss dom som tycker att Scrubs är dåligt, eller inte sett det så mycket att de kan ha en åsikt.

Nu tar jag bort dom som inte har Scrubs som topp-tre i sin lista över tv-program. 

Som ni nu kan se så är jag en av dom "få" som har det och därför kan kalla sig ett sant Scrubs-fan.



Nu vill jag bara göra det tydligt för er att dessa "siffror" är högst hypotetiska och mest troligt jätte-super-fel men det skiter jag i för jag kan inte tänka klokt för tillfället och har åter en gång lyckas stjäla ca. 5 minuter av erat liv, tackar!

Dagens citat: " Charlie Chaplins filmer är ungefär lika roliga som att få en pil genom nacken och sen upptäcka att det är en elräkning fastsatt på den."
                                       Blackadder

Peace!

Frågor och svar 1

I det här inlägget kommer jag att ställa frågorna vi alla undrat över och sen svara på dom. (Skälet att det står "1" är att jag hoppas på en uppföljare)

1. Varför går alltid personerna i filmer alltid upp i trapphus när dom blir jagade i byggnader?
s. Alla vet ju att det blir en riktigt cool scen när huvudpersonen (som det oftast är) lutar sig över kanten och inser "Ajdu, vem kunde ana att man kom högre upp om man gick upp för trappan", därav också det förvånade ansiktsuttrycket.

2. Varför kallar man det för "Big Bang"? det hörs ju ingenting i rymden.
s. När man säger Big Bang syftar man istället på hur det högst teoretiskt kan ha sett ut. Alltså den där vanliga explosionen som alla har sett och kan relatera till.

3. En engelsk politikers man har hyrt porrfilm för skattepengar och måste nu be offentligt om ursäkt.
 s. Fett pinsamt, typ tabbarnas tabbe. 
   Som ni märkte var den övre frågan inte en fråga men jag tyckte att det var så kul så att den var värd att nämna.

4. Varför säger man att det är oväder? Det borde ju betyda att det inte är något väder alls.
s. Detta kan tyckas vara väldigt konstigt men svaret är ganska logiskt. Man sätter "o" framför något om det inte finns (t.ex. ovant, ointressant osv.) men under det tidiga 1700-talet så började man använda "o:et" istället för "anti". Under armarna använde man operspirant och djuret på Afrikas slätter kallades olop. Nuförtiden lever bara ett fåtal o-ord kvar som oväder, ovänner osv.

Har ni några frågor som ni vill att jag skall svara på kan ni gärna maila dom till: http://www.sony-europe.com/mailbox 

Dagens citat: "Jag har tagit arton rena whiskey, det tror jag är ett rekord."
                                                                              Poeten Dylan Thomas sista ord innan han dog 

Peace!   

Leonardo di ser Piero da Vinci

Leonardo da Vinci, född 15 april, 1452 i franzione Anchiano nära Vinci, Toscana, Italien, död 2 maj, 1519 i Amboise i Frankrike, var en italiensk målare och universalgeni. Han var även verksam som arkitekt, ingenjör, uppfinnare och naturforskare, och nolla. Detta är nya fakta som inte riktigt är bekräftad men det rycktas om att han även var överskattad.

Hur mycket oförtjänat kredd har den här snubben fått egentligen?
Helikoptern som han "nästan" gjorde. Helt seriöst, vem försöker vi lura? den enda likheten är att propellern sitter uppe. Och vad är det för propeller egentligen? Men man skall inte underskatta honom, det enda som saknades var ju bara en motor, som inte uppfanns förens några hundra år senare. Bra, da Vinci, bra jobbat.


Och Mona lisa, som tog da Vinci fem år att göra klart, av lathet såklart. Mystiskt och hemlighetsfullt leende my ass! Mest troligt en ursäkt för att det tog sådan lång tid, "Klart att det tog flera år, se bara på leendet! Hemlighetsfullt va, va?". Och sedan slog kjersarens-nya-kläder-syndromet in, "Jo, men det är ju väldigt mystiskt, bra jobbat". Tavlan anses nu som ovärderlig, vilket känns konstigt med tanke på att det finns personer som kan kopiera skiten, på paint!
 
Vilken är orginalet och vilket är paintad?

Vidare har vi pansarvagnen. Som vi alla ser på ritningen, är stulen från ufona. Sjukt dålig stil.  

Och det där med att han kunde skriva baklänges var bara ett partytrick!

Dagens citat: "Om slakterier hade glasväggar skulle alla vara vegetarianer"
                                                                                                      Paul Mccartney

Peace!
 

Gaah!

Först vill jag börja med att ge Gustav Hederfeld ett långt finger! Som alla som varit i NV:s datorsal har märkt ligger den här sidan som startsida på de flesta datorer, vilket är ett litet projekt Gustav har haft. Men nu (snart) är det sommarlov och då kommer alla datorer att formateras om! In your face!


 
Gaah!
Nu är jag ledig till lovet börjar, hur konstigt det än låter. Och det är underbart! Inget mer plugg! Jag älskar sommar! Maah!

Jag skall se Muse den 24:de oktober! Det är så bra att jag nästan får en klump i halsen när jag tänker på det. 

Idag tryckte jag ner näven i färsk fågelskit. Det var inte lika najs.

Straitpoäng till mig. Jag håller just nu på att göra "Vem är du i Deperate Housewives"-testet.

Det här var förmodligen det sämsta blogginlägg jag någonsin gjort. Men jag bryr mig inte för jag kan inte skriva klokt när jag är så här glad. Och ni läste ju tydligen skiten också.
Happiness!

Och vem i Desperate Housewives blev jag då om inte den sönderstressade fyrbarnsmamman, Lynett Scavo



Dagens citat: "Jag har aldrig haft problem med droger, bara med polisen"
                                                                                                    Keith Richards

Peace! 

 

"Go shawty. It's your birthday. We gon' party like it's yo birthday"

Om du just nu befinner dig i F-huset, NV-programets datorsal och har fått den här sidan som startsida, byt den.



Vad är det  för event som ger den här bloggens längsta rubrik som citerar 50 Cent?  Ja, det är min födelsedag. Och den var över förväntan. Jag hade trott att det skulle suga med matteprov och körkonsert. Men allt gick bra och jag hade min sista spansk-lektion någonsin!  Jag grät inte som jag trodde att jag skulle göra men jag får nästan en liten klump i halsen när jag tänker tillbaka på det, helt underbart!
   Tack till Stina, Hanna och Finn. Det var en riktigt feting muffin.
 
Jag saknar dock det där pirret man hade när man var liten, när man inte kunde sova natten innan och man räknade ner dagarna en månad innan. jag tror det var det där pirret om presenter, man har lite mer kasch nu så man kan köpa det man vill ha och det är därför, bland annat, spänningen har försvunnit.

Jag förstår faktiskt inte varför man firar alla födelsedagar. Grattis du har överlevt ett åt till. Okej, om man firar sitt första år  och okej om man firar från 75 och uppåt. För att inte tala om man levde på 1300-talet, grattis du var en av de 2/3 som inte dog i böldpest i år!

Idag har jag hört på Estniska Televisionens Flickkör i ledning av Aarne Saluveer (för er som vill veta det). Europas bästa flickkör, och världskänd. Och stört bra! Shit vad grymma dom var, jag bara skakar när jag tänker på hur skickliga dom var! Jag tänkte lägga in ett youtube-klipp men skiten stog ju på estniska och jag är inte överdrivet bra på det. 
 
Dagens citat: "Måns Möller är så ful att hans egen son vill bli adopterad"
                                                                                            Mårten Andersson

Peace!
   

RSS 2.0