Vatten och bröd

Jag undrar över det gamla uttrycket "i fängelse, vatten och bröd". Vad kom det ifrån? Det är ju värre än treblinka för farao. Är det bara i kliché som användes i svenska 60-90talsfilmer? Var det bara ett avskräckande exempel eller fanns det fängelser som på riktigt hade det så? Det låter inte troligt, med tanke på att en diet bestående av vatten och bröd inte innehåller tillräckligt många näringsämnen (på långt när) och därför leder till bestående död.

Jag är öppen att ta del av era teorier.

Btw, någon som kommer ihåg den här serien? Jag har bestämt för mig att jag tyckte om den när jag var liten. Och jag tänker kolla in den lite när jag får tid.


Peace!

Peace!

Nu när fred har återställts mellan mig och Gustav, börjar antal besökare minska och jag vågar blogga igen.
Det känns dock fortfarande som att det finns någon dator som ofrivilligt tvingas ha min blogg som startsida. Om så är fallet - byt gärna.

Efter som att jag idag har känt mig krasslig kommer följande:

Topp 2 läkemedel (typ):
2. Afta med Mot sår och blåsor i munnen. Det läker inte bara snabbare, utan lindrar smärtan direkt.
1. Kirurgtejp

Och jokern. Antibiotika Bra till allt.

Peace!

Kriget fortsätter

TO HJÄLPA MIG BYTA STARTSIDA

Efter som att Gustav nu har lyckats komma över en inloggning till samhusets datorer har han nu även bytt var dators startsida till denna. och efter som att jag inte orkar gå dit och byta ber jag er själva att byta, fortfarande förslagsvis http://gustavhederfeld.blogg.se/

Ha överseende!

Peace!

Till alla CPG elever!

Som ni kanske har märkt så har striden igen börjat. Jag mot Gustav Hederfeld. Kampen går ut på att lägga ut varandras blogg som startsida på varje dator i våra datorsalar.

Därför. Jag börjar med att citera en anonym kommentator "ge fan i att länka din äckliga blogg som startsida". Jag vill inte säga att du är totalt dum i huvudet men jag kann i alla fall säga att jag  tvivlar på att du kan gå runt i korridorerna tillhörande naturvetenskapliga linjen. Herre gud! Tror du att jag har gjort det här? Tror du att jag har ett sånt ego att det här är något jag gör frivilligt!? Tror du att jag vill att alla skall se den här b-bloggen? Sluta bara vara så bitter! Det går lätt att komma ifrån den och det faktum att du har lagt ner tid på att kommentera har bara triggat Gustav till att fortsätta.

Så om ni vill bli av med min blogg som startsida, lägg till någon annan. Det tar inte så långt tid. Förslagsvis Gustavhederfeld.blogg.se

Peace!

RSS 2.0