Ett brev till mig

Om du, Anton Oskar Vilhelm Mattsson ca. 13 år - från en annan parallell dimension som har gjort allt och kommer att göra allt jag gjort - har lyckats få in vårat internet, läs det här för det är till dig.

Du skall nu eller snart börja högstadiet, mitt tips - skit i skolan! Lev livet, ha kul och gör inte mer skolarbete än att du får godkänt i allt. Efter nian skall du ta ett jobb och jobba i ca. 3 år. Därefter skall du resa och leva som en kung för alla pengar. När det är slut skall du åka hem och vila ett tag. När du känner att du har vilat klart skall du resa till Frankrike och bosätta dig i toppen av Eiffeltornet, där skall du leva tills du blir världens kändaste lodis. När du blivit känd nog skall du göra det vanliga som kända lodisar får göra (källa munspelsmannen), luncha med Bill Gates, spela golf med Merlin Manson, kasta en tårta på kungen osv. Sen så skall du bara sitta i toppen och vänta på att någon skall ramla ner (helst ett barn eller Ted Gardestad) varpå du skall kasta dig ner, ta tag i människan i fråga och kasta upp denne igen. Du faller mot en säker död men har i alla fall levt ett underbart liv.

Dagens fråga (som det får heta tillsvidare): 
Varför har ku klux klan heltäckande kläder om dom nu är så stolta över sin färg?

Peace!           

Kommentarer
Postat av: thea

haha, har du skrivit det? :P

2009-08-15 @ 20:13:44
URL: http://theajohannaeleonor.blogg.se/
Postat av: gustav

därför att dom egentligen är blåa allihop och blev mobbade i skolan, sen så tog dom på sig vita hattar och började spela in tecknade filmer och sjunga dåliga covers(?) på alla låtar och sälja till idiotiska barn som tyckte dom var jättebra. Sen när dom märkte att dom vita hattarna funkade så bra så började dom klä sig helt i vitt och mobba nåt annat folkslag så som dom blivit mobbade.

2009-08-15 @ 20:21:59
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/
Postat av: Bloggaren himself

Ja, och jag står för det

2009-08-20 @ 19:20:49
Postat av: thea

du ä ju bra gullig

2009-08-22 @ 00:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0